I love my life

Fick nyckeln till MIN lägenhet idag :) Åhh så lycklig jag är nu.
Imorgon efter jobbet går jag dit och börjar riva tapeter och sånt. Pappa ska dit tidigare så förhoppningsvis är det lite gjort redan. På torsdag blir det en tripp till IKEA, och på lördag kommer morbror in och tapetserar, great.
Jag ska även måla klädkammaren i någon cool färg, vilken färg vet jag dock inte än. Förslag?

Igår kom Anna hem till mig en sväng, hon hade lite saker att hämta. Jag tyckte dock att hon kunde stanna ett tag så det fick hon lov till :D Kollade lite TV, och Anna var flum som bara hon kan vara när hon är trött, haha.

Nu ska jag sova, jobb imorgon som sagt. Måste bara säga att jag trivs sååå bra på mitt jobb, man kan nog inte få bättre arbetskamrater :)

Ciao, god natt

Oups.

Inte skrivit på ca en månad. Har inte haft orken helt enkelt, inte vetat vad jag skulle skriva heller. Men nu får jag väl ta tag i detta :)

Fick inte lägenheten tidigare, blev ett missförstånd med mäklaren, typiskt. Men nästa lördag får jag nyckeln, då är det dags att riva tapeter och måla tak och lister o.s.v. Så bär det av till IKEA den 6 november, längtar.......

Har setat hemma och kollat Idol ikväll, hur kunde Loulou åka ut??? Visst, det var inte hennes bästa uppträdande sångmässigt, men hon är ju ändå en av de bästa. Kan inte bara Johan åka ut? Vad ser svenska folket i honom? Han är ju SÄMST.

Jobbar imorgon, jobbar faktiskt fem lördagar i rad, bra med cash :) Man gör ju i alla fall inget innan klockan 14 på lördagarna, haha. Då kan jag lika gärna tjäna pengar. Ska hem till Mimmi och Olof imorgonkväll också, inflyttningsmiddag, ska bli jättetrevligt.
Och det bästa av allt, snart åker vi till Teneriffa :D wiiie! Snart exakt en månad kvar. Det ska bli så sjukt härligt med semester. Ska bara försöka klura ut något att ge pappa på hans 50-årsdag. Vill ju gärna inte köpa något här i Sverige och sen släpa med det i resväskan. Nej, bättre att fixa något där, Sara styr upp.

Och en sak till, jag är brunett igen :) Känns så mycket bättre, håret ser fräschare ut och jag får mycket bättre kvalitet på håret som brunett.

Så, nu blir det tyst på mig. Hörs om en månad igen ;)

Ciao

RSS 2.0