Norrköping

Om ca. en timme kommer Louise och hämtar upp mig. Shopping står på listan, dock ingen shopping för mig :) Måste spara. Efter stan ska vi hem till Amanda på middag. Ska bli trevlgt.

Ska ta med mig mitt usb-minne för en gångs skull till Amanda, så jag kan lägga över alla partybilder hon tagit. Hon är ju den enda som har med kamera och verkligen tar kort då :) Så ska bli kul att äntligen få dem. Kanske inte blir lika kul att kolla alla fyllekort på en själv, haha.

Men men, nu ska jag sminka mig.
Ciao

Inte långt kvar.

Jag får lägenheten tidigare :D YES!
Det ska bli så himla skönt att flytta, jag räknar ner dagarna. Tapeter och färg är köpt, och nu väntar jag vara till den 5 oktober då jag får nycklarna. Nice.

Imorgon ska jag och Mimmi våldgästa Anna tänkte vi. Det blir trevligt.. (Jag kan inte fatta att det redan är fredag imorgon IGEN.) Herregud vad tiden går fort. Känns som om det nyss var måndag, förra veckan. (Fattar ni?!)

Nu ska jag se klart "Vem kan slå Filip och Fredrik", sen sova. Kunde inte sova inatt, kändes som om jag bara vilade hela natten, sjukt trött nu.

Ciao


Bra låt


Nya skor till samlingen :)

Idag köpte jag ett par nya skor, älskar dem.
Häromdagen köpte jag även ett par gummistövlar, jag vet, asfult, men väldigt bra att ha då jag jobbar på dagis ibland :)

Full rulle på jobbet idag, det gillar vi, det ska vara mycket folk så det händer lite.

Nej, kilar nu.

Ciao





Tapeter

Idag gick jag in och skulle fråga vad tapeten jag ville ha kostade per rulle. Svaret var ju inte direkt det jag hade hoppats på. Över 900 kronor/rullen. Helt sjukt. Så den la jag ner direkt, haha.
Hittade en annan jättefin som jag ska ha, till ett normalt pris :)

Lina och jag var nere på stan en sväng förrut. Satte oss och fikade som vanligt, haha..

Jag kan inte förstå att det redan är fredag imorgon, denna vecka har verkligen sprungit iväg, men jag gillar't. Jobbar på lördag gör jag också. Men jag klagar inte.

Nu ska jag käka. Sen blir det "Idol" och "Vem kan slå Filip och Fredrik".

Ciao

Onsdag

Idag och imorgon är jag ledig, känner att det är välbehövligt faktiskt. Jag var helt slut igår, inte varit så trött på länge. Men idag känner jag mig lite piggare. Ska i alla fall snart ner på stan och träffa Lina, blir väl en fika eller något :)

När gick det och blev september egentligen? Tiden går så himla fort, men just nu gillar jag det. Jag längtar till november/december, då händer det roliga saker ska jag säga er. Först flytten, sen Teneriffa i två veckor, pappa fyller ju gubbe ;) Det  ska bli så himla skönt att åka iväg, slippa kylan för ett tag och bara komma bort och slappa i solen i TVÅ hela veckor, lyx. Som jag sa till pappa häromdagen: - Det  känns som om det  var igår vi beställde resan.
Och vi beställde i april, och då tyckte man att det var en evighet kvar, men nu är vi ju snart där.  Sjukt.

Jaja, nu ska jag skicka iväg ett sms till Anna och säga åt henne att joina mig och Lina..

Ciao

Lördag och utgång

Jag var inte alls sugen på att gå ut igår, ville mest dega framför tv:n eller något i den stilen, men kvällen blev ju riktigt rolig :D Var jättekul på statt, och bra musik spelades. Idag mår jag inte alls dåligt, kanske för att jag inte drack överdrivet mycket :) Det är skönt.
Snart blir det fika med vännerna, men först ska jag fixa iordning mig lite.

Ciao

hard work work...

Nyss kollat på Idol. Jag gillar verkligen den nya juryn, mycket mycket bättre än förra. Men nog om Idol.


Idag har jag först jobbat. Gick upp halv sex, och tänkte när alarmet på mobilen ringde att -Vem fan ringer mig såhär sent egentligen. Jag tänkte ju att det var natt för att det var så himla mörkt ute, men icke, det var bara alarmet och så var det dags att gå upp. Började i alla fall klockan sex och slutade klockan ett. Skönt. Jobbade på dagiset idag. När jag kommit hem åkte jag med pappa, farmor och syster och handlade, superkul ;) Haha.
Sen gick jag och Anna ner på stan en sväng och kollade.

Jag har by the way hittat en jättefin tapet jag vill ha  i vardagsrummet nu. Ska ha den som en fondvägg, en diskret fondvägg. Om jag inte väljer något diskret så kommer jag säkerligen att tröttna efter en tid. Så jag kör på säkra kort istället och väljer färgglada krukor, kuddar och sånt. Tror det kommer att bli kanon, min lilla fina lägenhet :) 

Imorgonkväll blir det pizza hos Louise, trevligt. Lördagen bjuder på jobb sen utgång.

Ciao

Rolig dag.

Igår var en rolig dag, dock inte vädret. Träffade Anna, först var vi en sväng på stan och kollade lite. Finns inte mycket att ha där, som vanligt då. Sen gick vi och kollade tapeter, hittade en jättefin som jag ska ha i vardagsrummet sen :) Men när Anna började spåra ur (hon var galet trött) så gick vi, haha.
Efter det gick jag hem ett tag, sen när pappa kom hem med bilen igen så åkte jag och Anna upp till Nordiska och de butikerna. Jag hittade jättefina vaser som jag köpte. Kommer att passa in perfekt i min nya lägenhet. Flyttdatumet har blivit ändrat, jag flyttar den 1 november i stället. Men det är nästan bättre, då har jag två löner att se fram emot, och då kan jag köpa allt nytt på en gång. Härligt.

Nu sitter jag här och ska snart fixa ordning mig. Börjar jobba kl 12.

Ciao

Söndag

Usch, tråkdag med riktigt tråkväder.
Ändå är jag för rastlös för att ligga och kolla film. Nej, kanske ska ta en tripp upp till Lövåsen och se vad de affärerna har att bjuda på.
Så får det bli.

Hej!

Då får man prova om på nytt då.

Eftersom att det blev något fel på min andra blogg så gav jag upp, då jag inte fick någon hjälp av blogg.se.
Så då provar jag väl igen då och ser om det blir bättre denna gång :)

Jag är överlycklig just nu, fick alldeles nyss veta att jag har fått en lägenhet :D Flyttar den 1 oktober, alltså mindre än en månad kvar, helt sjukt. Jag har i alla fall världens bästa pappa, det är en sak som är säker.
Så nu är det bara börja shoppa inredningssaker då, allt annat småkrafs har jag ju redan. Så nu är det lite möbler som behövs inhandlas, kan ju börja med att ta lite av det pappa har först. Sen köpa nytt vartefter. Och så måste jag såklart köpa dekorationssaker och sånt med.

Nu ska i alla fall jag gå in på Ikea:s hemsida och börja planera.

Ciao

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0