Byter blogg.

Byter tillbaka till min gamla blogg! Läs där istället =)

www.sarakarlsson.blogg.se


CIAO

Sovmorgon!

Idag börjar jag jobba kl ett, vilket innebär lite sovmorgon. Om man kanske skulle ta och städa lägenheten innan man börjar jobba. Det blir lätt att jag fastnar vid datorn ist, hehe.

Helgen som var blev lugn och skön. Fredagskvällen var jag bara hemma. I lördags åkte jag som sagt till Norrköping med Amanda och Louise, vi gick runt där och småshoppade och käkade lunch och så, mycket mysigt!
När jag kom hem skulle jag fixa min nya Iphone men det ville sig ju såklart inte, så lördagskvällen slutade med att jag var förbannad, haha!
Söndagen började med massa samtal till 3, vi kom fram till att det var mitt nya SIM kort det var fel på. Så först ville de skicka ett nytt, men jag ville ju få igång mobilen NU och inte på tisdag. Så då var det bara att sätta sig i bilen igen och åka tillbaka till Norrköping. Sagt och gjort, åkte tillbaka och fixade mobilen och TADA, nu funkar den precis som den ska =) Jag fick även Amanda med mig hem från Norrköping efter frukost/lunch och mobilfixande!
Men ja, helgen har varit trevlig annars!

/S

Tjuvlyssnat!

Man måste ju bara älska det:

http://www.tjuvlyssnat.se/

Iphonen funkar :)

NU SKRIVER JAG FRÅN MIN NYA IPHONE. JAG MÅSTE BARA SÄGA ATT JAG ÄLSKAR DEN :).

Iphone

Idag åkte jag till Norrköping med Amanda och Louise, slutade med att jag kom hem med en Iphone =)
Det jävliga är att fanskapet inte vill funka, och kundservice hade stängt när jag skulle ringa. Kan det bli mer fustrerande eller, fy fan va arg jag är! Imorgon kl 10 är det jag som sitter i telefonen och ringer 3 och skäller lite! GAH! Nya saker ska bara fungera!

Hör av mig igen när den funkar! Kanske med en bild ;)

/S


Sex and the city!

Kolla vad jag köpte för någon vecka sedan =)


Hela Sex and the city boxen!

Kan ju lova att man sitter fastklistrad vid tv:n hela kvällarna, haha!



/ S



RSS 2.0